Welkom op ons YouTube kanaal

Omdat cocktails soms gemakkelijker worden toegelicht in een filmpje zijn we een eigen YouTube-kanaal gestart. Abonneer je op ons kanaal om op de hoogte te blijven!

Het idee was ontstaan tijdens de lockdownperiode als gevolg van COVID-19. Hoewel we geen klanten meer konden ontvangen, wouden we als merk nog wel in the picture blijven. De filmpjes weerspiegelen onze liefde voor spirits en cocktails.

We kiezen voor een gebruiksvriendelijke benadering waardoor de instapdrempel voor iedereen haalbaar is. Onze filmpjes tonen aan dat cocktails maken voor iedereen leuk kan zijn. De recepten staan steeds onderaan het filmpje nog eens duidelijk uitgeschreven.

Per 100 abonnees wordt er een gratis cocktailworkshop ter waarde van 200 euro uitgereikt. Vergeet je dus zeker niet te abonneren.

Head mixologist Sam (EBS- en WSET-gecertificeerd) is jullie host en staat open voor verzoekjes. Dit kan gaan om een specifieke cocktail, techniek of sterke drank. Maar dit mogen ook algemene verzoeken zijn. Je mag deze meegeven als reactie op één van de filmpjes of per mail bezorgen.

ABONNEER JE OP ONS KANAAL