Miraeus biedt u een brede waaier aan tastings vanaf 30 euro per persoon. Doorgaans wordt er geopteerd voor een whisk(e)y, rum of gin tasting, waarbij de tasting volledig kan gepersonaliseerd worden op vraag van de klant. Ook kan er gekozen worden voor een cognac tasting of een gewaagde tequila en mezcal tasting.

Wenst u zich bijvoorbeeld te verdiepen in een bepaalde Schotse whiskyregio, wenst u een tasting die gefocust is op Japanse whisky, of wenst u exclusieve premium gins met bijpassende tonics te ontdekken? Ook een klassieke cocktail tasting waarbij eeuwenoude klassiekers perfect worden bereid en uitgebreid worden toegelicht behoort tot de mogelijkheden. Alles is aanpasbaar aan uw voorkeur.

U krijgt een professionele uitleg over de geschiedenis, herkomst, smaak en karakteristieken van de spirits naar keuze. Na afloop krijg je een link met bijhorende login naar ons spirit platform. Daarin staan de geproefde spirits vermeld, gevolgd door hun voornaamste smaaknotities. Ook hechten we veel belang aan huidige en opkomende hypes.

De tastings kunnen zowel op een door de klant aangebrachte locatie plaatsvinden (aan huis, op de werkvloer, …) als in onze eigen tasting ruimte op de Meir in Antwerpen.

Bekijk onze tastings en contacteer ons gerust voor bijkomende informatie:

Interesse in een proeverij?

Stuur ons een bericht en wij bezorgen meteen een vrijblijvende offerte op maat. Ook als cadeaubon kan de tasting worden aangeschaft.

contacteer onsOnze tastings

Tequila tasting

jimador

Sommigen kennen tequila enkel van shotjes met zout en limoen. Maar tequila verdient een betere reputatie! Bovendien is de tequila… Lees verder »

Gin tasting

Gin is hip, that much is clear. New gin(-tonic) creations are turning up everywhere and the gin-tonic is constantly served… Lees verder »

Gin tasting

Gin is hip, that much is clear. New gin(-tonic) creations are turning up everywhere and the gin-tonic is constantly served… Lees verder »

Rum tasting

Rum is vooral bekend als basis voor verschillende wereldberoemde cocktails. Denk maar aan de Daiquiri, Mojito, Mai Tai of Cuba… Lees verder »

Gin tasting

Gin is nog steeds hip, zo veel is duidelijk. Overal duiken nieuwe gin(tonic)-creaties op en wordt een gin-tonic naar voren… Lees verder »

Whisky tasting

Whisky, veruit de meest befaamde sterke drank, wordt over de hele wereld gedronken. Vaak wordt whisky vereenzelvigd met Schotland. Niet… Lees verder »