cocktailworkshop

Deze activiteit is de ideale teambuilding activiteit of het perfecte vrijgezellen uitje. Jullie zijn welkom in ons cocktail atelier op de Meir in hartje Antwerpen. Maar ook geven wij de workshops in heel België en Nederland.

We voorzien voor elke deelnemer een professionele set barmateriaal. Jullie kunnen kiezen voor een formule van 2, 3 of 4 cocktails met een respectievelijke duurtijd van 1, 1,5 of 2 uur. Ook kan er voorzien worden in een mix van cocktails én mocktails.

Indien jullie wensen, voorzien we een leuk assortiment van finger food om de honger te stillen. De verschillende hapjes worden aan democratische prijzen aangeboden.

Na afloop is er voor elke deelnemer een receptenkaartje voorzien. De gebruikte flessen kunnen ook aangekocht worden zodat jullie de cocktails thuis opnieuw kunnen maken.

De workshops vinden plaats vanaf 30 euro per persoon. En ze zijn zowel geschikt voor grote als kleine groepen. Meer informatie nodig?

Contacteer ons

Onze cocktails

Met professioneel materiaal zoals een shaker, strainer, jigger en barlepel gaan we cocktails bereiden zoals professionals. We werken uitsluitend met dagverse producten, huisgemaakte siropen en premium spirits. We besteden extra aandacht aan de afwerking en de presentatie. De cocktails worden op de workshop dan ook royaal gegarneerd.

Wij voorzien standaard een uiteenlopende selectie van eigen creaties maar verzoekjes zijn steeds welkom.

ONZE SERVICE

Onze service is alomvattend. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

  • Creatieve cocktails
  • Dagverse ingrediënten
  • Kwaliteitsvol materiaal
  • Luxueuze glazen
  • Professionele begeleiding
  • Hoogst kwalitatief ijs
  • Receptenkaartje voor elke deelnemer

 

Gaat de workshop bij jullie door? Dan hoeven jullie enkel voldoende plaats en tafels te voorzien. Wij zorgen voor de rest. Gaat de workshop bij ons door en willen jullie nadien nog op stap of uit eten? Met onze verankering in Antwerpen weten we tal van goede adresjes zijn voor elke gelegenheid en elk budget. We helpen je dan ook graag verder.

Interesse in een workshop?

Stuur ons een bericht en wij bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat. Probeer zoveel mogelijk informatie mee te geven (locatie, aantal deelnemers, datum, tijdstip) voor een snel antwoord. Of neem telefonisch contact op +32 470 52 58 59.

contacteer ons