Omdat alcohol niet op elk event welkom is, voorzien wij een alternatief: een mocktail workshop. Deze alcoholvrije activiteit is de ideale teambuilding activiteit als alcohol moet vermeden worden. Jullie zijn welkom in ons cocktail atelier op de Meir in hartje Antwerpen. Maar ook geven wij de workshops in heel België en Nederland.

We voorzien voor elke deelnemer een professionele set barmateriaal. Jullie kunnen kiezen voor een formule van 2, 3 of 4 mocktails met een respectievelijke duurtijd van 1, 1,5 of 2 uur. Ook kan er voorzien worden in een mix van cocktails én mocktails.

Indien jullie wensen voorzien we een leuk assortiment van finger food om de honger te stillen. Deze verschillende hapjes worden aan democratische prijzen aangeboden.

Na afloop is er voor elke deelnemer een receptenkaartje voorzien. Betreft het een vrijgezellenactiviteit? Laat het ons weten en we zetten de toekomstige bruid of bruidegom met een extra attentie in de aandacht.

De workshops vinden plaats vanaf 30 euro per persoon. En ze zijn zowel geschikt voor grote als kleine groepen. Meer informatie nodig?

Contacteer ons

Onze Mocktails

Met professioneel materiaal zoals een shaker, strainer, jigger en barlepel gaan we mocktails bereiden net zoals we bij cocktails zouden doen. Op die manier onderscheiden onze mocktails zich van een traditionele smoothie of sapje. Ook onze zelfgemaakte siropen en onze likeuren waaruit we de alcohol filteren dragen bij tot de complexiteit van onze mocktails. De mocktails worden ook gegarneerd zoals cocktails en we zorgen voor uitsluitend luxueus glaswerk.

Wij voorzien standaard een uiteenlopende selectie van eigen creaties maar verzoekjes zijn steeds welkom.

ONZE SERVICE

Onze service is alomvattend. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

  • Creatieve mocktails
  • Dagverse ingrediënten
  • Kwaliteitsvol materiaal
  • Luxueuze glazen
  • Professionele begeleiding
  • Hoogst kwalitatief ijs
  • Receptenkaartje voor elke deelnemer

 

Gaat de workshop bij jullie door? Dan hoeven jullie enkel voldoende plaats en tafels te voorzien. Wij zorgen voor de rest. Gaat de workshop bij ons door en willen jullie nadien nog op stap of uit eten? Met onze verankering in Antwerpen weten we tal van goede adresjes zijn voor elke gelegenheid en elk budget. We helpen u dan ook graag verder.

Interesse in een workshop?

Stuur ons een bericht en wij bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat. Of neem telefonisch contact op +32 470 52 58 59.

contacteer ons