cocktails op locatie

Onze cocktailbar kan de eyecatcher van uw event worden. Verwen uw gasten met high-end cocktails, een professionele service en een aantrekkelijke bar.

Wilt u een cocktailbar op uw trouwfeest, in uw winkel, op een professionele beurs of op uw privéfeest? Onze leuze is al meer dan 8 jaar dezelfde: maatwerk. Door te spelen met glaskeuze, ingrediënten, kleuren, barinrichting en menukaarten doen we de cocktailbar naadloos in het event passen.

Ook bent u steeds welkom op ons kantoor op de Meir in Antwerpen om onze creaties voor te proeven. Op basis van uw smaak en voorkeuren kan er ter plekke gesleuteld worden aan de smaak en de look-and-feel van de cocktails. Zodoende is het resultaat volledig gepersonaliseerd en uniek.

Onze leuze is al meer dan 8 jaar dezelfde: maatwerk.

Onze cocktails

Wij werken uitsluitend met dagverse producten, premium spirits en mixers en huisbereide likeuren en siropen. Er wordt extra veel aandacht besteed aan de presentatie en de afwerking van de cocktails. Ook zorgen wij ervoor dat we ongeacht de omvang van het event een vlotte service kunnen garanderen door een doordachte mise-en-place en een krachtig team te voorzien.

Ons assortiment is praktisch eindeloos en bestaat uit zowel eeuwenoude klassiekers als eigen creaties. Afhankelijk van jullie wensen kan er ook een unieke cocktail voor uw event bedacht worden.

Onze service

Onze service is alomvattend. Zo kan u zich zorgeloos op andere aspecten van uw event focussen. In onze service zit standaard inbegrepen:

  • Creatieve cocktails op maat van het event
  • Luxueus glaswerk
  • Moduleerbare bar naar keuze of mobiele truck (vraag naar onze catalogus)
  • Gekwalificeerd personeel
  • Compacte koeling en vriesruimte
  • Aangepaste menukaarten

Uiteraard kunnen de cocktails vergezeld gaan met gin & tonics en mocktails.

Geïnteresseerd?

Stuur ons een bericht en wij bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat.

Contacteer ons

Of bel ons op +32 470 52 58 59.