Wilt u echt volledig ondergedompeld worden in een bepaalde spirit (whisky, gin, tequila of rum)? Dan is een Masterclass in ons atelier op de Meir in hartje Antwerpen de uitgelezen kans. Onze head mixologist (WSET en EBS gecertificeerd) ontfermt zich tijdens de masterclass 3 uur lang over de deelnemers.

De Masterclass combineert een uitgebreide tasting met een alomvattende workshop. De spirit naar keuze (gin, rum, tequila of whisky) wordt uitgebreid toegelicht, geproefd en besproken tijdens de tasting. Die theoretische luiken worden afgewisseld met een praktisch gedeelte. Klassieke cocktails en moderne creaties worden aan de hand van verschillende technieken bereid tijdens het workshop gedeelte. Op die manier verkennen we niet enkel de spirit in zijn pure vorm, maar maken jullie ook kennis met alle mogelijke toepassingen in cocktails.

Deze formule kan al geboekt worden vanaf 2 deelnemers en kost 150 euro per deelnemer. Opgelet: er zijn geen Masterclasses mogelijk op zaterdag.

In onze service is standaard inbegrepen:

  • 3 uur professionele uitleg en begeleiding
  • 7 premium spirits (kies zelf gin, whisky, tequila of rum)
  • 3 cocktails
  • Water en koffie
  • Receptenboekje

Op maat van de klant

Door de jaren ervaring van onze head mixologist wordt het niveau en het tempo aangepast aan jullie eventuele voorkennis. Ook mogen jullie ons steeds informeren over bepaalde voorkeuren. Op die manier kunnen we bepaalde accenten (ver)leggen.

De Masterclass gaat dieper in op technische aspecten dan onze gewone tasting. Ook het workshopluik is meer uitgewerkt dan onze klassieke cocktail workshop. De Masterclass is daardoor het ideaal cadeau voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als fanatiekelingen.

Ook als professioneel horecamedewerker of zaakeigenaar kan u bij ons terecht voor een Masterclass op maat van uw noden. Of verras uw collega, vriend, familielid of geliefde met een cadeaubon voor een Masterclass in hartje Antwerpen.

Geïnteresseerd in onze Masterclass?

Informeer naar onze Masterclass en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

contacteer ons

Of neem telefonisch contact met ons op +32 470 52 58 59.