Onze cocktail catering is aanpasbaar aan al uw wensen. Miraeus voorziet al het nodige, zowel voor intieme privéfeesten en trouwfeesten als voor bedrijfsrecepties en grootschalige evenementen.

Cocktails aan huis of cocktails op de werkvloer: de kwaliteit en productkeuze is voor elk event superieur en elke cocktail zal met veel oog voor detail worden geserveerd door gekwalificeerde bartenders. De luxueuze cocktailbar wordt de eyecatcher op uw evenement.

Het cocktail-en drankenassortiment kan u zelf selecteren, desgewenst met hulp van onze ervaren mixologists. Zij volgen de nieuwste trends en producten op de voet en kunnen u steeds adviseren met een ruime kennis ter zake. Cocktails, mocktails of gin & tonics? Eender welke combinatie is mogelijk.

Een bezoek aan ons kantoor op de Meir in Antwerpen voor het bespreken en proeven van de cocktails kan altijd. Uiteraard zijn gepersonaliseerde creaties ook mogelijk. Naast de cocktails kunnen we ook voorzien in een leuk spirit assortiment. Denk hierbij aan enkele exclusieve whisk(e)y’s, cognacs en likeuren.

Onze leuze is al meer dan 5 jaar dezelfde: maatwerk!

 

All-in service

Voor onze cocktail catering gaan wij steeds uit van een all-in service. U dient als klant enkel uw wensen te uiten om vervolgens te genieten van onze professionele service, waarbij alles wordt voorzien. Zowel de mobiele bar, personeel, materiaal en ijs worden door Miraeus Cocktails voorzien.

Naast de cateringservice kunnen wij desgewenst instaan voor de selectie van een gepaste locatie voor uw event en de inrichting ervan. Ook voor de lunch, dinner of walking dinner brengen wij u met onze geliefkoosde partners in contact. Het vervullen van uw wensen is ons einddoel en daarom maken wij alles bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Stuur ons een bericht en ontvang snel een vrijblijvende offerte op maat.

contacteer ons

Of bel ons op +32 470 52 58 59.
 

Cocktailbar Nederland

cocktails op locatie

Onze cocktailbar kan de eyecatcher van uw event worden. Verwen uw gasten met high-end cocktails, een professionele service en een… Lees verder »

Gin & tonic bar

gin tonic catering

De gin & tonic blijft het ideale aperitief doorheen het hele jaar. Verwen uw gasten met een exclusieve selectie aan… Lees verder »

Cocktailbar

cocktails op locatie

Onze cocktailbar kan de eyecatcher van uw event worden. Verwen uw gasten met high-end cocktails, een professionele service en een… Lees verder »

Mocktailbar

cocktails zonder alcohol

Alcohol is niet meer op elk event vanzelfsprekend. Maar elk event verdient een waardig alcoholvrij alternatief. Met onze mocktails worden… Lees verder »