cocktails aan huis

Cocktail Catering

Onze cocktail catering is aanpasbaar aan al uw wensen. Miraeus voorziet al het benodigde, zowel voor intieme privéfeesten en trouwfeesten als voor bedrijfsrecepties en grootschalige evenementen. Cocktails aan huis of cocktails op de werkvloer: de kwaliteit en productkeuze is voor elk event superieur en elke cocktail zal met veel oog voor detail worden geserveerd door gekwalificeerde bartenders. De luxueuze cocktail bar wordt de eyecatcher op je evenement.
Het cocktail-en drankenassortiment kan u zelf selecteren, desgewenst met hulp van onze gekwalificeerde mixologists. Zij volgen de nieuwste trends en producten op de voet en kunnen u steeds adviseren met een ruime kennis ter zake. Een bezoek aan ons kantoor op de Meir in Antwerpen voor het bespreken en proeven van de cocktails kan altijd. Uiteraard zijn gepersonaliseerde creaties ook mogelijk. Naast de cocktails kunnen we ook voorzien in leuk spirit assortiment. Denk hierbij aan enkele exclusieve whisk(e)y’s, cognacs en likeuren.

Gin & tonic bar

Naast de cocktail catering kan er ook specifiek om een gin & tonic bar gevraagd worden. Hierbij wordt een uiteenlopende selectie samengesteld van 8 exclusieve premium gins.

De gins gaan gepaard met de best bijpassende tonic (Fever Tree, Thomas Henry, 1724, …) en de bijhorende garnering. Ook een combinatie van de gin & tonic bar en cocktail bar behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

All-in service

Voor onze cocktail catering gaan wij steeds uit van een all-in service. U dient als klant enkel uw wensen te uiten en vervolgens te genieten van onze professionele service, waarbij alles wordt voorzien. Zowel de mobiele bar, personeel, materiaal en ijs worden door Miraeus Cocktail Services voorzien.

Naast de cateringservice kunnen wij desgewenst instaan voor de selectie van een gepaste locatie voor uw event en de inrichting ervan. Ook voor de lunch, dinner of walking dinner brengen wij u met onze geliefkoosde partners in contact. Uw wensen zijn ons einddoel en dus is alles bespreekbaar.

Interesse? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat.