Als u de wereld van cocktails wil ontdekken, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop op de Meir in hartje Antwerpen, in hartje Utrecht of eender waar op locatie in België en Nederland. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een korte introductie krijgt over sterke dranken en cocktails.

Nadien krijgt u de kans om de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists.

Woont u in Antwerpen, Utrecht, Gent, Amsterdam, Brussel, Rotterdam of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen of in het centrum van Utrecht. Dat valt ideaal te combineren met een etentje of een avondje uit.

De workshops vinden plaats vanaf 25 euro per persoon. En ze zijn zowel geschikt voor grote als kleine groepen.

Workshop op maat

Doorgaans wordt gekozen voor een formule waarbij er 2, 3 of 4 cocktails per persoon gemaakt en gedronken worden. De cocktail workshop zal dan respectievelijk 1 uur, 1,5 uur en 2 uur duren.

Ook voorzien we steeds een alcoholvrij alternatief. Zij die geen alcohol willen of mogen drinken, krijgen een leuke variant van de originele cocktail voorgeschoteld.

Standaard voorzien we unieke cocktails. U kan steeds op voorhand een suggestie doorgeven. Zo kan u ons vragen om bijvoorbeeld de lazy red cheeks of de perfecte gin & tonic op het menu te zetten. De recepten worden na afloop aan elke deelnemer uitgedeeld. Indien gewenst, kunnen de cocktails vergezeld worden van finger food met wereldse smaken aan democratische prijzen.

De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest. Uiteraard kan u de workshop tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar.

Cocktailworkshop op maat

Interesse in een workshop? Vraag naar een vrijblijvende offerte en we nemen direct contact met je op. Cheers!

Contacteer ons

Meer details over de verschillende formules vind je hieronder. De cocktails en mocktails zijn uiteraard ook combineerbaar.

Workshops die we geven

Cocktailworkshop in Nederland

cocktailworkshop

Deze activiteit is de ideale teambuilding activiteit of het perfecte vrijgezellen uitje. De workshop is te boeken op de door u… Lees verder »

Mocktailworkshop

Omdat alcohol niet op elk event welkom is, voorzien wij een alternatief: een mocktail workshop. Deze alcoholvrije activiteit is de… Lees verder »

Cocktailworkshop

cocktailworkshop

Deze activiteit is de ideale teambuilding activiteit of het perfecte vrijgezellen uitje. Jullie zijn welkom in ons cocktail atelier op… Lees verder »

Masterclass

Wilt u echt volledig ondergedompeld worden in een bepaalde spirit (whisky, gin, tequila of rum)? Dan is een Masterclass in… Lees verder »