Workshop in hartje Antwerpen of op locatie?

Combineer de workshop met een uitje in hartje Antwerpen. Of kies je eigen locatie en wij voorzien al het benodigde.

Vraag een vrijblijvende offerte op

 

Workshop op locatie

Een cocktailworkshop bij jullie op kantoor? Wij voorzien al het benodigd materiaal!

Vraag om een vrijblijvende offerte op maat

Cocktail Workshops

Als je de wereld van cocktails wil ontdekken, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop op de Meir in hartje Antwerpen of eender waar op locatie . U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails. Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists.
Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen. Dit valt ideaal te combineren met een etentje of een avondje uit. De workshops vinden plaats vanaf 25 euro per persoon.

Workshop op maat

Doorgaans wordt gekozen voor een formule waarbij er 2, 3 of 4 cocktails per persoon gemaakt en gedronken worden. De cocktail workshop zal dan respectievelijk 1 uur, 1,5 uur en 2 uur duren. Ook voorzien we steeds in een alcoholvrij alternatief. Zij die geen alcohol kunnen of mogen drinken, krijgen een leuke variant van de originele cocktail voorgeschoteld.

Standaard voorzien we unieke cocktails. Je kan steeds op voorhand een suggestie doorgeven. Zo kan je ons steeds vragen om bijvoorbeeld de lazy red cheeks of de perfecte gin & tonic op het menu te zetten. De recepten worden na afloop aan elke deelnemer uitgedeeld. Indien gewenst kunnen de cocktails vergezeld worden van finger food met wereldse smaken aan democratische prijzen.

De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest. Uiteraard kan u de workshop tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar. Interesse in een cocktail workshop? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat. 

 

Workshop op maat

Interesse in een workshop? Vraag naar een vrijblijvende offerte en we nemen direct contact met je op. Cheers!

Contacteer ons