cocktailworkshop

Cocktail Workshops

Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails. Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists.
Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen. Dit valt ideaal te combineren met een etentje of een avondje uit. De workshops vinden plaats vanaf 25 euro per persoon.

Workshop op maat

Doorgaans wordt gekozen voor een formule waarbij er een vier cocktails per persoon gedronken worden. De cocktail workshop zal in dat geval ongeveer een duurtijd van twee uur hebben. Indien u wenst kan ook voor de verkorte versie geopteerd worden. Ook voorzien we steeds in een alcoholvrij alternatief. Zij die om bepaalde redenen geen alcohol drinken, krijgen een leuke variant van de originele cocktail voorgeschoteld.

Standaard voorzien we unieke cocktails. Je kan steeds op voorhand een suggestie doorgeven. Zo kan je ons steeds vragen om bijvoorbeeld de lazy red cheeks of de perfecte gin & tonic op het menu te zetten.

De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest. Uiteraard kan u de workshop tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar. Interesse in een cocktail workshop? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat.