cocktails zonder alcohol

Alcohol is niet meer op elk event vanzelfsprekend. Maar elk event verdient een waardig alcoholvrij alternatief. Met onze mocktails worden uw gasten even intens verwend als bij onze klassieke cocktailbar.

Wilt u een mocktailbar in uw winkel, op een professionele beurs of op uw privéfeest? Door te spelen met glaskeuze, ingrediënten, kleuren, barinrichting en menukaarten doen we de mocktailbar naadloos in het event passen.

Ook bent u steeds welkom op ons kantoor op de Meir in Antwerpen om onze creaties voor te proeven. Op basis van uw smaak en voorkeuren kan er ter plekke gesleuteld worden aan de smaak en de look-and-feel van de mocktails. Zodoende eindigen we steeds met een uniek en gepersonaliseerd menu.

Onze mocktails

Door middel van dagverse producten ontwikkelen wij onze mocktails even toegewijd en doordacht als onze cocktails. Ook qua garnering en glaswerk behandelen wij cocktails en mocktails op gelijke voet.

Met professioneel materiaal zoals een slow juicer, power blender en foamer brengen we complexe smaken in de mocktail. Op die manier onderscheiden onze mocktails zich van een traditionele smoothie of sapje. Ook onze zelfgemaakte siropen en onze likeuren waaruit we de alcohol filteren dragen bij tot de complexiteit van onze mocktails.

Onze service is alomvattend. Hierdoor kan u zich zorgeloos op andere aspecten van uw event focussen. In onze service zit standaard inbegrepen:

  • Creatieve mocktails op maat van het event
  • Luxueus glaswerk
  • Moduleerbare bar naar keuze of mobiele truck (vraag achter onze catalogus)
  • Gekwalificeerd personeel (EBS & WSET)
  • Compacte koeling en vriesruimte
  • Aangepaste menukaarten

Uiteraard kunnen de mocktails vergezeld gaan met gin & tonics en cocktails.

Geïnteresseerd?

Stuur ons een bericht en wij bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat.

Contacteer ons

Of bel ons op +32 470 52 58 59.