Need a Drink?

Need a Drink?

Gedurende enkele jaren workshops en tastings te hosten, kreeg ik al dikwijls de vraag van waar alle producten komen. De producten worden afgenomen bij allerhande leveranciers vanuit heel Europa. Hierdoor was de drempel voor sommigen nogal hoog. Maar sinds kort kan ik jullie gemakkelijk verder helpen en naar 1 adres doorverwijzen.  

 

Op Need a Drink? vinden jullie flessen gin, whisky, rum en wodka terug. Alle flessen zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van 1 criteria: kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast  ook boxes, recepten en binnenkort nog veel meer.

 

Een verrassend assortiment

In ons assortiment wordt er veel aandacht geschonken aan kleine, artisanale merken zoals bijvoorbeeld Sacred GinWilliam Chase Oak Smoked Vodka, Abelha Cachaça of Kavalan Whisky uit Taiwan. Het assortiment is een selectie van sterke dranken die we door de jaren heen hebben ontdekt en waarvan we al dikwijls bevestiging hebben gekregen op onze workshops of tastings. Het doel van onze selectie is duidelijk: niet zo groot mogelijk, maar zo goed mogelijk.

Maar let op: wij schuwen geen grote, bekende merken, zolang hun producten waarde voor je geld bieden. Hierdoor zullen klassiekers zoals Tanqueray en Talisker permanent deel uitmaken van onze selectie.

 

Tasteboxes

De tasteboxes zijn misschien wel de leukste feature van Need a Drink?. De boxes zijn een selectie van 6 spirits en worden opgestuurd in een luxueuze doos. Dit ideaal cadeau is ook de perfecte manier om verschillende spirits voor een schappelijke prijs te ontdekken.

 

Cocktailrecepten en meer

Naast flessen en boxes vind je ook cocktailrecepten terug op de website. De recepten worden wekelijks geüpdatet en binnenkort kunnen jullie ook voor jullie cocktail materiaal en cocktailboeken terecht op www.needadrink.be.

 

Cheers!