cocktailworkshop

Deze activiteit is de ideale teambuilding activiteit of het perfecte vrijgezellen uitje. De workshop is te boeken op de door u voorziene locatie of op verschillende mooie locaties van onze partners, verspreid door heel Nederland.

We voorzien voor elke deelnemer een professionele set barmateriaal. Jullie kunnen kiezen voor een formule van 2, 3 of 4 cocktails met een respectievelijke duurtijd van 1, 1,5 of 2 uur. Ook kan er voorzien worden in een mix van cocktails én mocktails.

Na afloop is er voor elke deelnemer een receptenkaartje voorzien. Betreft het een vrijgezellenactiviteit? Laat het ons weten en we zetten de toekomstige bruid of bruidegom met een extra attentie in de aandacht.

De workshops vinden plaats vanaf 30 euro per persoon. En ze zijn zowel geschikt voor grote als kleine groepen. Meer informatie nodig?

Contacteer ons

Onze cocktails

Met professioneel materiaal zoals een shaker, strainer, jigger en barlepel gaan we cocktails bereiden zoals professionals. We werken uitsluitend met dagverse producten, huisgemaakte siropen en premium spirits. We besteden extra aandacht aan de afwerking en de presentatie. De cocktails worden op de workshop dan ook royaal gegarneerd.

Wij voorzien standaard een uiteenlopende selectie van eigen creaties maar verzoekjes zijn steeds welkom.

ONZE SERVICE

Onze service is alomvattend. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

  • Creatieve cocktails
  • Dagverse ingrediënten
  • Kwaliteitsvol materiaal
  • Luxueuze glazen
  • Professionele begeleiding
  • Hoogst kwalitatief, gefilterd ijs
  • Receptenkaartje voor elke deelnemer

 

Gaat de workshop bij jullie door? Dan hoeven jullie enkel voldoende plaats en tafels te voorzien. Wij zorgen voor de rest.

Interesse in een workshop?

Stuur ons een bericht en wij bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat. Probeer zoveel mogelijk informatie mee te geven (locatie, aantal deelnemers, datum, tijdstip) voor een snel antwoord. Of neem telefonisch contact op +31 6 21 59 79 94.

contacteer ons