cocktail delivery at home

Onze aan huis geleverde cocktails zijn een ideale oplossing voor een kleinschalig feestje. COVID-19 heeft onze levens serieus door elkaar geschud. Maar het belemmert ons niet om onze beste vrienden en familie in kleine kring te blijven zien om te genieten.

Op basis van uw doorgegeven voorkeuren stellen we een menukaart samen met uiteenlopende cocktails. Onze cocktails worden al geleverd vanaf 30 stuks.

Onze KANT-EN-KLARE COCKTAILS

Wij werken uitsluitend met dagverse productenpremium spirits en mixers en huisbereide likeuren en siropen. De cocktails zijn al volledig bereid en hoeven enkel over ijs uitgegoten en gegarneerd te worden. Er worden maatbekers voorzien om de juiste hoeveelheden aan te houden.

Ons assortiment is praktisch eindeloos en bestaat uit zowel eeuwenoude klassiekers als eigen creaties. Afhankelijk van jullie wensen kan er ook een unieke cocktail voor uw event bedacht worden. Uiteraard behoren ook alcoholvrije mocktails tot de mogelijkheden.

Onze service

We staan garant voor een vlotte service en communicatie. Hierdoor kan u zich zorgeloos op andere aspecten van uw event focussen. Het proces gaat als volgt:

 1. We bespreken per mail of telefonisch jullie cocktailvoorkeuren en werken een menukaart op maat uit.
 2. Alles wordt geleverd op het afgesproken tijdstip. Omdat er verse ingrediënten gebruikt worden, gebeurt dat liefst op de dag van het event zelf. Als er voldoende koelruimte is, kan de levering de dag voordien gebeuren.
 3. Onze mixologist geeft een toelichting bij de eenvoudige bereiding van de cocktails en richt de tafel volledig mee in.
 4. Jullie genieten van jullie feest met cocktails.
 5. We halen alles terug op op het afgesproken tijdstip. Jullie hoeven de glazen en het materiaal niet af te wassen.

Inbegrepen

 • Kant-en-klare cocktails
 • Luxueus glaswerk
 • Aangepaste menukaart
 • Verse garneringen
 • Ijs en thermobox
 • Materiaal (ijsemmers, inrichting, maatbekers, rietjes, …)

Geïnteresseerd?

Stuur ons een bericht en wij bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat.

Contacteer ons

Of bel ons op +32 470 52 58 59.